Voetbalreizen & activiteiten
jun
26
2022
Manchester City Tickets
26/06/2022 00:01 - 30/05/2024 17:00

UPDATE: 20-02-23


Ook dit jaar kan je onze tickets bij Kevin de Bruyne in MANCHESTER CITY los boeken, en je eigen vervoer en hotel regelen.

Wij hebben voor elke B-thuiswedstrijd tickets, die u NU AL kan reserveren.

A-wedstrijden bieden we pas later aan, aangezien we daar geen zekerheid over hebben op dit moment.

Voor alle B-wedstrijden kan u de tickets los aanvragen om met eigen vervoer te gaan. Wil je hulp bij je reis? Laat dit ons dan weten.


Kostprijs per ticket:

CAT B: leden 90€, niet-leden 95€

CAT A: voorlopig niet beschikbaar


* Zowel leden als niet-leden kunnen de tickets cat B aanvragen.

* Plaatsen zijn steeds seats bij elkaar.

* Let op dat de meeste wedstrijddata pas zo'n 2 maanden voor de wedstrijd vastgelegd worden, afhankelijk van Europees voetbal en het (media)belang van de wedstrijd. Wacht dus met het boeken van je vluchten tot je zeker bent dat de wedstrijd niet meer verzet wordt. Uiteraard brengen wij je op de hoogte als de wedstrijd vastligt, en je tickets via ons geboekt hebt!

* Tickets die aangekocht zijn, worden NIET teruggenomen, ook niet bij het verzetten van de wedstrijd. De tickets blijven voor u geldig, ook voor de nieuwe datum. Kan je niet gaan? Je mag ze zelf verder verkopen, of wij kunnen je helpen via onze kanalen, zonder garantie dat dit lukt.

Bij annulatie van de wedstrijd (gespeeld zonder publiek, of niet gespeeld), zullen wij de tickets terugbetalen in de vorm van een voucher van onze organisatie, te gebruiken voor een latere reis en onbeperkt in tijd.

* Voortaan heb je een internationale reispas nodig om naar Engeland te reizen. Je ID-kaart is nu dus niet meer voldoende. Je kan je reispas aanvragen bij je gemeentehuis, als je deze nog niet hebt. Doe dit zeker tijdig! Een reispas is 7 jaar geldig en het duurt max 10 dagen voor je ze ontvangt.


Wil je dus naar een wedstrijd van Kevin de Bruyne gaan? Laat het ons nu weten. WEG = WEG!!


* Nog beschikbaar los:

- CAT A:  West Ham, Leeds (prijs op aanvraag)