Voetbalreizen & activiteiten
jun
28
2022
Chelsea Tickets
28/06/2022 17:00 - 30/05/2023 17:00

Update: 11-01-23

Ook dit jaar kan je onze tickets op CHELSEA los boeken, en je eigen vervoer en hotel regelen.

Wij hebben voor elke thuiswedstrijd 4 tickets, die u NU AL kan reserveren, liefst per 2 of per 4.

Voor alle wedstrijden kan u de tickets los aanvragen om met eigen vervoer te gaan. Wil je hulp bij je reis? Laat dit ons dan weten.

 Je kan goedkoop naar Londen vliegen vanuit de Belgische luchthaven, en Eindhoven.

Leden van Supportersclub de Bemvoort kregen voorrang om te bestellen tot vrijdag 1 juli.


Kostprijs per ticket (beschikbaarheid, zie onderaan) :

CAT B: leden 75€, niet-leden 85€

CAT A: leden 125€, niet-leden 135€


* Zowel leden als niet-leden kunnen de tickets cat B aanvragen.

* Plaatsen zijn steeds 4 TOPseats naast elkaar, achter de goal.

* Let op dat de meeste wedstrijddata pas zo'n 2 maanden voor de wedstrijd vastgelegd worden, afhankelijk van Europees voetbal en het (media)belang van de wedstrijd. Wacht dus met het boeken van je vluchten tot je zeker bent dat de wedstrijd niet meer verzet wordt. Uiteraard brengen wij je op de hoogte als de wedstrijd vastligt, en je tickets via ons geboekt hebt!

* Tickets die aangekocht zijn, worden NIET teruggenomen, ook niet bij het verzetten van de wedstrijd. De tickets blijven voor u geldig, ook voor de nieuwe datum. Kan je niet gaan? Je mag ze zelf verder verkopen, of wij kunnen je helpen via onze kanalen, zonder garantie dat dit lukt.

Bij annulatie van de wedstrijd (gespeeld zonder publiek, of niet gespeeld), zullen wij de tickets terugbetalen in de vorm van een voucher van onze organisatie, te gebruiken voor een latere reis en onbeperkt in tijd.

* Voortaan heb je een internationale reispas nodig om naar Engeland te reizen. Je ID-kaart is nu dus niet meer voldoende. Je kan je reispas aanvragen bij je gemeentehuis, als je deze nog niet hebt. Doe dit zeker tijdig! Een reispas is 7 jaar geldig en het duurt max 10 dagen voor je ze ontvangt.


Wil je dus naar een wedstrijd gaan op Stamford Bridge? Laat het ons nu weten. WEG = WEG!!


* Nog beschikbaar los, telkens 4 (tenzij anders vermeld):

- CAT A:  /

- CAT B: Brighton (2), Brentford

* Reeds verkocht tegen: Tottenham, West Ham, Man Utd, Bournemouth, Fulham, Leeds, Nottingham, Newcastle, Leicester, Everton (3), Arsenal, Wolves, Liverpool, Southampton, Crystal Palace, Man City, Aston Vill, Everton