Een zicht op onze verschillende lidmaatschappen
Cafetaria De Bemvoort

Via onze club is het mogelijk een lidmaatschap bij de officiële '1895'-supportersclub aan te vragen of te verlengen voor 25, 45 of 60 euro.

Lidmaatschap houdt in dat je voortaan kaarten kan aanvragen voor alle uit- en thuiswedstrijden van de Rode Duivels. Er zijn ook speciale Kids-lidmaatschappen voor alle kinderen U16, aan 22.50 euro. Je bent dan lid tot 31 december 2022.

Indien je niet zo'n interesse hebt in de Rode Duivels hebben we ook een speciaal lidmaatschap 'de Bemvoort', aan 25 euro. Hiermee kan je dan wel onze Europese voetbalreizen meemaken, los van de Rode Duivels, en zo ook voorrang én korting genieten op niet-leden. Ook dit lidmaatschap loopt tot 31 december 2022.

Alle uitleg daarover vind je hier. Helemaal onderaan deze pagina staat ook een handig overzicht.

WK-CAMPAGNE QATAR 2022 + NATIONS LEAGUE

Je kan momenteel inschrijven voor alle lidmaatschappen en de WK-campagne loopt af op 31 december 2022.

Met dit lidmaatschap zal je voortaan tickets kunnen bestellen voor ALLE wedstrijden van onze nationale ploegen, voor de WK-campagne én de Nations League, met deze keer Engeland, Denemarken en Ijsland als tegenstanders.

Niet belangrijk als je niet naar Qatar gaat? Toch wel:

De campagne EK 2024 zal in Duitsland gespeeld worden. Lekker dichtbij in oa Dortmund, Schalke, Dusseldorf,... en iedereen zal ook hier bij willen zijn. Door je punten te blijven of nu al te beginnen sparen, zal je altijd voorrang houden op de leden die er dan nog bij komen én sneller in de goedkopere categorie kunnen bestellen. Voor velen maakt dit een groot verschil in de ticketprijzen van dat EK, zoals ook voor het huidige EK is gebleken. (vb goedkoopste finale tickets: 95 euro, 1 categorie duurder = 295 euro!)

Zonder lidmaatschap kan je niet verder bouwen aan je puntenaantal en dus kan je snel veel plaatsen verliezen tov andere leden van 1895.

0 of 5 punten maken al een groot verschil! Zorg dat je hier in 2024 geen spijt van krijgt!

HOE LID WORDEN?

Bestaande leden

Bestaande leden kunnen gemakkelijk verlengen via hun account op https://www.fanmanagement.be.

Daar ga je naar 'Home' : 'Campagnes' : 'Voeg een campagne toe' en selecteer je de campagne 'Lidmaatschap 20-22' en kies je het pakket van 45 euro (of 22.50 euro voor kids U16). Je moet uiteraard ook opnieuw akkoord gaan met het charter en het reglement.

Nieuwe leden

Lid worden kan door je éénmalig te registreren op volgende website: https://www.fanmanagement.be. Hierbij heb je nodig een eID-lezer, je identiteitskaart en een geldig mailadres. Indien je geen eID-lezer hebt kunnen wij je ook helpen: kom met je ID-kaart naar cafetaria de Bemvoort en vervolledig je lidmaatschap daar. De eID-lezer is enkel nodig bij de éénmalige registratie, dus niet meer voor het bestellen van tickets. Voor de stap-voor-stap-uitleg voor de registratie, volg deze link: http://www.cafetariadebemvoort.be/web/news/1.

PUNTENSYSTEEM

Bij wedstrijden waar de vraag naar tickets groter is dan het aantal beschikbare kaarten, werkt '1895' reeds 5 jaar met een puntensysteem.

De toewijzing van kaarten zal (enkel bij een over-aanvraag!!) gebeuren op basis van punten, die tijdens elke wedstrijd te krijgen zijn: hoe meer punten, hoe meer kans op de gevraagde kaarten. De ervaring leert ons dat enkel bij de populaire verplaatsingen dit systeem nodig is, bij de vorige campagne zelfs niet...

Leden die reeds punten hebben gespaard in de vorige campagnes beginnen de nieuwe campagne met de helft van hun totale behaalde punten op 1 augustus 2020, waarna de puntentelling verder loopt vanaf de eerste wedstrijd in de nieuwe campagne.

Puntentoekenning WK-campagne '20-'22:

  • Thuiswedstrijden A-ploeg Rode Duivels: 1 punt per uitverkochte wedstrijd en 1.5 punt per niet-uitverkochte wedstrijd (ook vriendschappelijk)
  • Uitwedstrijden A-ploeg Rode Duivels: 0.5 punt per uitverkochte wedstrijd en 1 punt per niet-uitverkochte wedstrijd (ook vriendschappelijk)
  • Thuis- en uitwedstrijden Red Flames (vrouwen) en nationale beloften: 0.5 punt per wedstrijd (enkel kwalificatie wedstrijden!)
  • Leden die reeds punten hebben gespaard in de vorige campagnes beginnen de nieuwe campagne met de helft van hun totaal.

TICKETVERDELING

Elk lid die een kaart wilt bestellen voor de Rode Duivels, zal dit kunnen doen via zijn persoonlijk account op https://www.fanmanagement.be/fan. Wij helpen onze leden hierin indien nodig. Bestellen kan dus ook via onze website of ons e-mailadres.

De tickets worden na bevestiging verstuurd naar ons clublokaal (Cafetaria de Bemvoort in Overpelt), waar elk lid zijn ticket dan kan komen uithalen. Kaarten van leden die verder wonen en de tickets niet kunnen komen halen, brengen wij mee op de dag van de wedstrijd. Ze kunnen dan bij ons aan het stadion afgehaald worden vanaf een uur voor de match.

LIDMAATSCHAP '1895', 'DE BEMVOORT' of 'SUPPORTER'?

Er is een verschil tussen de 3 lidmaatschappen, zowel financieel (€25, €45 of €60) als in voordelen. Elk lidmaatschap loopt tot 31 december 2022.

  • Bij lidmaatschap 'de Bemvoort' (25 euro) sluit je je bij ons aan ZONDER de voordelen van de Rode Duivels supportersclub, dus enkel met de bedoeling voorrang op onze georganiseerde wedstrijden te krijgen. Iedereen die hiervan lid is, zal dus voor ELKE door ons geregelde wedstrijd voorrang en minimum €5 korting krijgen t.o.v. niet-leden, met uitzondering van de wedstrijden van de Rode Duivels. Elk lid ontvangt een mail, enkele dagen voor de wedstrijden publiek bekend gemaakt worden.
  • Bij lidmaatschap '1895' (45 euro) zal je je via supportersclub de Bemvoort aansluiten bij de officiële supportersclub '1895' van de Rode Duivels en kaarten kunnen aanvragen voor alle wedstrijden van de nationale ploegen. Ook al onze andere georganiseerde wedstrijden zitten in dit pakket. Elk lid ontvangt een mail, enkele dagen voor de wedstrijden publiek bekend gemaakt worden. Kids U16 betalen slechts 22.50 euro.
  • Lidmaatschap 'Supporter' (60 euro) zal je ook al de voordelen van '1895' geven + het T-shirt 'de Bemvoort Belgium' en de sjaal 'Belgium' aan een supertarief (15 ipv 25 euro!). Foto's hiervan vind je in onze webshop. Als lid van de grootste supportersclub van België dus leuk om je mede-clubleden te herkennen!

Elk lid ontvangt een mail, enkele dagen voor de wedstrijden publiek bekend gemaakt worden.

Hier onderaan zie je de verschillen duidelijk weergegeven:

Lidmaatschap
1895 De Bemvoort
KIES JE LIDMAATSCHAP
€ 25
geldig tot 1 augustus 2020
€ 25
geldig tot 1 augustus 2020
Voorrang op Europese voetbalreizen De Bemvoort
Minimum €5 korting bij alle busreizen via De Bemvoort
Tickets voor thuiswedstrijden Rode Duivels, incl. de Nations League
Tickets voor uitwedstrijden Rode Duivels, incl. de Nations League
Minimum €5 korting op tickets thuiswedstrijden Rode Duivels t.o.v. niet-leden
Korting op tickets voor thuis- en uitwedstrijden van de Nationale damesploeg ('Red Flames')
Korting op tickets voor thuis- en uitwedstrijden van de Nationale Beloften (U21)
Verrassingsgadget van '1895'
Wekelijkse nieuwsbrief van '1895' in je mailbox
T-shirt De Bemvoort en sjaal België