Een zicht op onze verschillende lidmaatschappen
Cafetaria De Bemvoort

Via onze club is het mogelijk een lidmaatschap bij de officiële '1895'-supportersclub aan te vragen of te verlengen voor 20, 40 of 60 euro.

Lidmaatschap houdt in dat je voortaan kaarten kan aanvragen voor alle uit- en thuiswedstrijden van de Rode Duivels. Er zijn ook speciale Kids-lidmaatschappen, aan 20 euro.

Indien je niet zo'n interesse hebt in de Rode Duivels hebben we ook een speciaal lidmaatschap 'de Bemvoort', waarbij je voor 20 euro lid kan worden. Hiermee kan je dan wel onze Europese voetbalreizen meemaken, los van de Rode Duivels, en zo ook voorrang genieten op niet-leden.

Alle uitleg daarover vind je hier. Helemaal onderaan deze pagina staat ook een handig overzicht.

EK-CAMPAGNE 2020 + NATIONS LEAGUE

Je kan inschrijven voor alle lidmaatschappen vanaf 5 december 2017 en de campagne loopt af op 1 augustus 2020. Door snel lid te worden, krijg je echter ook al alle voordelen in de nog lopende WK-campagne, waardoor je ook tickets kan bestellen voor alle vriendschappelijke wedstrijden voor het WK.

Let op dat in september 2018 ook de Nations League begint: een nieuwe competitie die de vriendschappelijke wedstrijden vervangt door wedstrijden tegen evenwaardige tegenstanders. Topwedstrijden alom dus!

HOE LID WORDEN?

Bestaande leden

Bestaande leden kunnen gemakkelijk verlengen via hun account op https://www.fanmanagement.be.

Daarvoor ga je naar 'Home' : 'Campagnes' : 'Voeg een campagne toe' en selecteer je de campagne 'Kwalificatiecampagne EK 2020' en kies je het pakket van 40 euro (of 20 euro voor kids). Je moet uiteraard ook opnieuw akkoord gaan met het charter en het reglement.

Nieuwe leden

Lid worden kan door je éénmalig te registreren op volgende website: https://www.fanmanagement.be. Hierbij heb je nodig een eID-lezer, je identiteitskaart en een geldig mailadres. Indien je geen eID-lezer hebt kunnen wij je ook helpen: kom met je ID-kaart naar cafetaria de Bemvoort en vervolledig je lidmaatschap daar. De eID-lezer is enkel nodig bij de éénmalige registratie, dus niet meer voor het bestellen van tickets. Voor de stap-voor-stap-uitleg voor de registratie, volg deze link: http://www.cafetariadebemvoort.be/web/news/1.

PUNTENSYSTEEM

Bij wedstrijden waar de vraag naar tickets groter is dan het aantal beschikbare kaarten, werkt '1895' reeds 5 jaar met een puntensysteem.

De toewijzing van kaarten zal (enkel bij een over-aanvraag!!) gebeuren op basis van punten, die tijdens elke wedstrijd te krijgen zijn: hoe meer punten, hoe meer kans op de gevraagde kaarten. De ervaring leert ons dat enkel bij de populaire verplaatsingen dit systeem nodig is (vorige campagne niet...)

Leden die reeds punten hebben gespaard in de vorige campagnes beginnen de nieuwe campagne met de helft van hun totale behaalde punten op 1 augustus 2018, waarna de puntentelling verder loopt vanaf de eerste wedstrijd in de nieuwe campagne.

Puntentoekenning WK-campagne '18-'20:

  • Thuis en uitwedstrijden A-ploeg Rode Duivels: 1 punt per uitverkochte wedstrijd en 1.5 punt per niet-uitverkochte wedstrijd (ook vriendschappelijk)
  • Thuiswedstrijden Red Flames (vrouwen) en nationale beloften: 0.5 punt per wedstrijd (enkel kwalificatie wedstrijden!)
  • Leden die reeds punten hebben gespaard in de vorige campagnes beginnen de nieuwe campagne met de helft van hun totaal.

TICKETVERDELING

Elk lid die een kaart wilt bestellen voor de Rode Duivels, zal dit kunnen doen via zijn persoonlijk account op https://www.fanmanagement.be/fan. Wij helpen onze leden hierin indien nodig. Bestellen kan dus ook via onze website of ons e-mailadres.

De tickets worden na bevestiging verstuurd naar ons clublokaal (cafetaria de Bemvoort in Overpelt), waar elk lid zijn ticket dan kan komen uithalen. Kaarten van leden die verder wonen en de tickets niet kunnen komen halen, brengen wij mee op de dag van de wedstrijd. Ze kunnen dan bij ons aan het stadion afgehaald worden vanaf een uur voor de match.

LIDMAATSCHAP '1895', 'DE BEMVOORT' of 'SUPPORTER'?

Er is een verschil tussen de 3 lidmaatschappen, zowel financieel (€20, €40 of €60) als in voordelen.

Bij lidmaatschap 'de Bemvoort' (20 euro) sluit je je bij ons aan ZONDER de voordelen van de Rode Duivels supportersclub, dus enkel met de bedoeling voorrang op onze georganiseerde wedstrijden te krijgen. Iedereen die hiervan lid is, zal dus voor ELKE door ons geregelde wedstrijd voorrang en minimum €5 korting krijgen t.o.v. niet-leden, met uitzondering van de wedstrijden van de Rode Duivels. Dit lidmaatschap is geldig voor de seizoenen 2018-2019 en 2019-2020.

Bij lidmaatschap '1895' (40 euro) zal je je via supportersclub de Bemvoort aansluiten bij de officiële supportersclub '1895' van de Rode Duivels en hiervoor kaarten kunnen aanvragen zoals hierboven uitvoerig vermeld.. Ook al onze andere georganiseerde wedstrijden zitten in dit pakket.

  • Periode 1 loopt van 5 december 2017 tot 23 januari 2018. Wie lid wordt in deze periode betaalt €35.
  • Periode 2 start op 25 januari 2018: je betaalt vanaf nu €40.
  • Leden onder de 12 jaar (Kids-club) betalen in beide periodes €20.

Lidmaatschap 'Supporter' (60 euro) zal je ook al de voordelen van '1895' geven + het T-shirt 'de Bemvoort Belgium' en de sjaal 'Belgium' aan een supertarief (20 ipv 25 euro!). Foto's hiervan vind je in onze webshop. Als lid van de grootste supportersclub van Belgie dus leuk om je mede-clubleden te herkennen!

Hier onderaan zie je de verschillen duidelijk weergegeven:

Lidmaatschap
De Bemvoort 1895 Supporter
KIES JE LIDMAATSCHAP
€ 25
geldig tot 1 augustus 2020
€ 45
geldig tot 1 augustus 2020
€ 60
geldig tot 1 augustus 2020
Voorrang op Europese voetbalreizen De Bemvoort
Minimum €5 korting bij alle busreizen De Bemvoort
Tickets voor thuiswedstrijden Rode Duivels, incl. de Nations League
Tickets voor uitwedstrijden Rode Duivels, incl. de Nations League
Minimum €5 korting op tickets thuiswedstrijden Rode Duivels t.o.v. niet-leden
Kortingen op tickets voor thuiswedstrijden van de Nationale Beloften (U21) en de Nationale Damesploeg ('Red Flames')
10% korting in webshop 'Belgian Red Devils'
Keuze uit '1895' sjaal, vlag of pet
Wekelijkse nieuwsbrief van '1895'
T-shirt De Bemvoort en sjaal België (zie foto webshop)