Voetbalreizen & activiteiten
jun
25
2023
Tottenham tickets
25/06/2023 00:01 - 01/05/2024 17:00

Krijg je een ERROR bij je inschrijving via deze website? Stuur ons dan een mail naar PRONOTOUR@HOTMAIL.COM met de nodige gegevens.


UPDATE: 11-10-23

De beschikbaarheid van de tickets vind je onderaan deze pagina.


Ook dit jaar kan je via ons tickets op TOTTENHAM, in het ultramoderne stadion, los boeken, en je eigen vervoer en hotel regelen.

* Wij hebben voor elke thuiswedstrijd 4 tickets, die u NU AL kan reserveren.

* WEG = WEG! We kunnen geen extra tickets aankopen, als deze tickets verkocht zijn.

* Je kan gemakkelijk naar Londen vliegen vanuit de Belgische luchthavens en Eindhoven.

* Voor alle wedstrijden kan u momenteel de tickets los aanvragen om met eigen vervoer te gaan. Wil je hulp bij je reis? Laat dit ons dan weten. Alle wedstrijden die nog overblijven worden nadien in pakketten met vlucht en verblijf verkocht.

* Zowel leden als niet-leden kunnen momenteel bestellen.


# Kostprijs per ticket:

CAT B: leden 85€, niet-leden 95€

CAT A: leden 125€, niet-leden 135€


* Plaatsen zijn steeds 4 seats naast elkaar.

* Let op dat de meeste wedstrijddata pas zo'n 2 maanden voor de wedstrijd vastgelegd worden, afhankelijk van Europees voetbal en het (media)belang van de wedstrijd. Wacht dus met het boeken van je vluchten tot je zeker bent dat de wedstrijd niet meer verzet wordt. Uiteraard brengen wij je op de hoogte als de wedstrijd vastligt, en je tickets via ons geboekt hebt!

* Tickets die aangekocht zijn, worden NIET teruggenomen, ook niet bij het verzetten van de wedstrijd. De tickets blijven voor u geldig, ook voor de nieuwe datum. Kan je niet gaan? Je mag ze zelf verder verkopen, of wij kunnen je helpen via onze kanalen, zonder garantie dat dit lukt.

Bij annulatie van de wedstrijd (gespeeld zonder publiek, of niet gespeeld), zullen wij de tickets terugbetalen in de vorm van een voucher van onze organisatie, te gebruiken voor een latere reis en onbeperkt in tijd.

* Voortaan heb je een internationale reispas nodig om naar Engeland te reizen. Je ID-kaart is nu dus niet meer voldoende. Je kan je reispas aanvragen bij je gemeentehuis, als je deze nog niet hebt. Doe dit zeker tijdig! Een reispas is 7 jaar geldig en het duurt max 10 dagen voor je ze ontvangt.


Wil je dus naar een wedstrijd gaan op White Hart Lane? Laat het ons nu weten. WEG = WEG!!


* Nog beschikbaar los, telkens 4 beschikbaar (tenzij anders vermeld):

- CAT A: /

- CAT B: Fulham (3), Brentford (3), Bournemouth (1),


* Reeds verkocht tegen: Fulham, Arsenal, Liverpool, Newcastle, Brighton, Man City, Man Utd, Chelsea, Sheffield United, Wolves, Aston Villa, Everton, Crystal Palace, West Ham, Nott Forest, Luton, Burnley