Hoe registreer ik mij als lid van de supportersclub '1895'?

Je hebt beslist ook lid te willen worden bij '1895', de supportersclub van onze Rode Duivels.

Om dit te doen, volg dan onderstaande stappen en je lidmaatschap is op een paar minuten in orde, waarna je voor alle komende wedstrijden je ticket zal kunnen bestellen.

Let op: elk lid kan slechts 1 ticket bestellen voor uitwedstrijden. Bij thuiswedstrijden zal je ook voor je vrienden die geen lid zijn, extra tickets kunnen bestellen, weliswaar aan niet-leden prijs.


Klik op deze link om je lidmaatschap in orde te brengen:

https://tickets.rbfa.be/dashboard

  • klik dan op '1895 Official Belgian Fan Club'
  • Lidmaatschap = Belgian Red Insider: klik op 'bestellen'
  • je kan dan registreren en alle verdere stappen invullen
  • NIET VERGETEN: Na de betaling  (niet meer via mij, maar direct online) kan je je supportersclub kiezen. Dus ook De Bemvoort, Overpelt, als je bij ons wilt aansluiten.

  • de prijs is momenteel 25€ voor 1 jaar en 40€ voor 2 jaar.


* WAT DAN?

Je hebt via onze club 'de Bemvoort Overpelt' een lidmaatschap aangevraagd of verlengd bij '1895', de officiële supportersclub van de Rode Duivels en dit voor de komende 1 of 2 jaar.


Hieronder vind je alle info over onze werking:

HOOR JE BIJ EEN GROEP VRIENDEN? Koppel de accounts dan aan elkaar.

  • Wie met meerdere vrienden aangesloten is, kan steeds gezamenlijk tickets bestellen door 1 persoon aan te stellen die ieders account aan zijn account koppelt. Dit doe je door in je account te klikken op 'Vrienden/familie koppelen' en de gegevens in te vullen (naam, lidnummer en postcode). Hij kan dan voortaan ook via zijn account een ticket bestellen voor hem en al zijn vrienden (iedereen moet wel lid zijn uiteraard, om aan ledenprijs te kunnen bestellen).

HOE WERKEN WIJ?

Voortaan zal je via mail, onze website en facebook op de hoogte gehouden worden van alle ticketing van de Rode Duivels en onze andere wedstrijden.

  • je ontvangt geregeld via mail een nieuwsbrief met alle info, zowel van onze club als van de KBVB, via '1895'.
  • hierin staat wat je moet doen om tickets te bestellen (via je account van '1895' voor tickets van de Rode Duivels (via onze website of mail voor al onze andere matchen)

Op onze website (www.cafetariadebemvoort.be) en facebookgroep 'Voetbalreizen de Bemvoort' (https://www.facebook.com/groups/243569515774313/) zal je altijd up-to-date info vinden omtrent al onze georganiseerde wedstrijden, dus je bent altijd welkom je daar ook aan te melden. Zeker voor de wekelijkse last-minute aanbiedingen is dit interessant!
Ook zal er via de KBVB steeds een infomail volgen, zodat je moeilijk kan missen wanneer de tickets voor de volgende match besteld kunnen worden.

Indien er iets niet lukt, neem dan contact op met ons of met je eigen supportersclub. Wij hebben een opleiding gekregen om alles in goede banen te kunnen leiden.

SUCCES en... een Duivelse WELKOM!


Supportersclub de Bemvoort,

Overpelt